Praktijk software op maat gemaakt

MijnLogopedieDossier is de beste keuze als u op zoek bent naar een logopedische praktijk software. Waarom? Dat is eigenlijk heel simpel, omdat MijnLogopedieDossier in samenwerking met logopedisten uit het werkveld gemaakt is.

Dit geeft ons een voorsprong op vele gebieden waar u dagelijks mee werkt.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Makkelijk in gebruik en afgestemd op de kwaliteitseisen
  • De software werkt op PC, Windows, Apple, iMac, Macbook of tablet
  • Het gebruik van standaard teksten zorgt voor een snelle werkwijze
  • Gespecialiseerd op de logopedische gebruiker en daar volledig op gericht
  • Automatisch maandelijkse declaraties via Vecozo

Speciaal voor de logopedist!

Naast bovengenoemde punten zijn er natuurlijk nog vele andere voordelen aan het gebruik van MijnLogopedieDossier.

Wat bijvoorbeeld te denken van het gemak dat je tijdens de behandeling alle benodigde informatie van de intake, anamnese, het onderzoek en de analyse in kunt vullen. Dit scheelt enorm veel tijd buiten de behandeling.

Daarnaast is er een volwaardig financieel gedeelte met verzekeraar gegevens waarbij je kunt inzien hoever de verzekeraar de ingediende rekeningen reeds heeft behandeld dan wel afgehandeld.

logopedie epd software
Auditproof met Mijn Logopedie Dossier

Nog veel meer voordelen…

MijnLogopedieDossier geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken door het gebruiken van standaard teksten. Nooit meer iets vergeten te noteren en altijd alles volgens de laatste richtlijnen!

Bij een goed softwarepakket hoort natuurlijk ook een goede klantenservice. Wij bieden je hulp via zowel e-mail als telefoon en als u met vragen zit, dan staan we voor u klaar. Samen met onze gebruikers streven we naar het best mogelijke resultaat.

Ben je geïnteresseerd?

Met een gratis proefaccount van MijnLogopedieDossier kunt u uzelf op uw eigen tempo bekend maken met de praktijksoftware. Mocht u de overstap maken en klant worden, dan wordt de proefaccount omgezet naar de betaalde versie zonder dat u nog iets hoeft te doen.