Elektronisch patiëntendossier speciaal voor logopedisten

MijnLogopedieDossier is opgezet om jou als logopedist in een fijn en overzichtelijk programma te laten werken om zo tijd en energie te besparen door de administratie zo simpel mogelijk te maken.

Mijn telelogopedie online logopedie

Logopediepraktijken die gebruik maken van ons programma:

logopediepraktijk-westerpark-gebruikt-mijnld-epd
logopediepraktijk-westwijk-gebruikt-mijnld-epd
kinderlogopediepraktijk-de-kleine-octopus-gebruikt-mijnld-epd
logopediepraktijk-schagen-gebruikt-mijnld-epd
Roxy Jager logopedie software ontwikkelaar

“Het gebruik van MLD is makkelijk. Overzichtelijke pagina’s per client. Heel fijn dat het zo afgestemd is op de kwaliteitseisen.”

Roxy Jager, Logopedist bij Logopediepraktijk Duckstad

Makkelijk en overzichtelijk

In MijnLD kan je als logopedist direct prettig werken. Het zorgpad is zo opgezet dat je meteen alles snel kunt vinden met weinig klikken. Alles is overzichtelijk weergegeven en er staat alleen dat in wat jij als logopedist nodig hebt. Zo weet je meteen of je alles hebt genoteerd dat nodig is en kan je het programma gebruiken als geheugensteuntje.

Welkom bij MijnLogopedieDossier EPD
auditproof-nvlf-richtlijnen-epd

100% Auditproof werken

Onze software is speciaal gemaakt voor logopedisten. Hierdoor hoeven wij alleen rekening te houden met de richtlijnen van de NVLF. We hebben deze richtlijn dan ook toegepast in onze EPD software en wanneer de richtlijnen veranderen passen wij ons programma daarop aan. Zo bent u verzekerd dat u altijd volgens de nieuwste richtlijnen uw verslaglegging bijhoud.

Moeiteloos declareren

Ziet u op tegen declareren omdat het ingewikkeld is en lang duurt?

Wij hebben daar de perfecte oplossing voor bedacht samen met meerdere logopediepraktijken. Met onze unieke aanpak kunt u binnen 1 minuut declareren! Ook als u met meerdere logopedisten in 1 praktijk werkt is het zo gedaan. U zorgt dat de gegevens juist zijn en ons programma zorgt ervoor dat de declaraties gemaakt worden en ingediend worden bij Vecozo en de zorgverzekeraars. Dit allemaal zonder dat u daar op moet wachten waardoor het declareren vrijwel geen tijd kost.

Logopedie declareren in 1 minuut