Logopediepraktijk starten checklist

Zodra je de keuze hebt gemaakt om een eigen logopediepraktijk te starten zit je vol met energie en wil je graag aan de slag!

Op dat moment zijn er echter flink wat zaken waar je voor moet zorgen. Naast een aantal ‘standaard’ zaken die een ondernemer nodig heeft (denk aan een praktijknaam, rechtsvorm, kvk inschrijving, zakelijke bankrekening, verzekeringen, logo, website, email adres, telefoon, boekhouding) heb je als logopedist nog een aantal specifieke zaken die je moet weten en waar je rekening mee moet houden.

Wij hebben door de jaren heen meerdere startende logopedisten geholpen met het starten van een succesvolle praktijk.

Wij zien het dan ook als onze missie om logopedisten te helpen om hun praktijk succesvol te runnen en daarbij willen wij logopedisten helpen om dit zo efficient mogelijk te doen.

We hebben de checklist zo ontworpen dat je een totaal overzicht hebt met alles wat je moet weten om een logopedieprakijk te starten.

Logopediepraktijk checklist starten

“Super handige checklist waarin je alles op een rij hebt om je logopediepraktijk te starten”

Waarom een checklist om een logopediepraktijk te starten?

Een eigen praktijk betekend dat je alles in eigen handen hebt en op persoonlijke wijze vorm kunt geven aan je vakgebied. Om deze spannende stap te begeleiden hebben de checklist “Logopediepraktijk starten” voor je gemaakt. Hierin vind je adviezen die je kunnen helpen om deze grote beslissing te nemen. We hebben geprobeerd om alle stappen die je moet zetten op een rij te zetten zodat je een overzichtelijk stappenplan hebt

Wij zijn er om jouw als logopedist te helpen en te ondersteunen. Waar andere bedrijven vooral focussen op software voor fysiotherapie en waar logopedie slechts een bij-product is heb jij bij ons de volledige aandacht.

Dit is ook een van de redenen dat we meer doen voor jou. Wij vinden namelijk dat we niet alleen een EPD maken maar we nemen onze missie breder. Wij zetten ons in zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent met administratieve zaken en dat jij je, met onze ondersteuning, meer kan richten op zaken waar jij blij van wordt.

Wij bundelen onze kennis en ervaring en zorgen ervoor dat jij hier ook over kunt beschikken.

logopedie epd software

Klaar om te starten met jouw praktijk?

  • Wil jij nu direct aan de slag en stappen ondernemen om jouw logopediepraktijk te gaan starten?
  • Wil je graag een overzicht van wat je te wachten staat bij het starten van jouw onderneming?

Download dan nu gratis deze checklist voor het starten van jouw logopediepraktijk!

Logopediepraktijk checklist starten