Gratis logopedie testscoreliniaal app

Altijd de testscoreliniaal bij de hand? Met de gratis testscoreliniaal van MijnLogopedieDossier beschik je altijd over de testscoreliniaal.

Voortaan kan je simpel en snel de standaarddeviatie zoeken bij een quotientscore of een percentielscore. Super handig toch?

Klik op een van de afbeeldingen om de app direct en gratis te downloaden vanuit de App store of de Google play store.

De app wordt gratis ter beschikking gesteld voor nu en in de toekomst. Wij hopen dat je er veel plezier aan beleeft.

Indien je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot de app, of misschien heb je wel een heel goed idee waar wij je nog meer mee kunnen helpen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via email, het contactformulier op de website of per telefoon.

Download in de app store
Google Play badge android

Duidelijk overzicht en simpel in gebruik

Deze testscoreliniaal is gebaseerd op de testscoreliniaal van REC MZw. De liniaal bestaat uit verschillende maateenheden van logopedische taaltesten.

De liniaal is bedoeld om de diverse scores vergelijkbaar te maken met standaarddeviaties.

Wij hebben als missie om logopedisten te ontzorgen bij hun administratieve werkzaamheden. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo hebben wij deze gratis app ontwikkeld en we hebben meerdere checklists en handleidingen die logopedisten kunnen gebruiken.

scolin testscoreliniaal ios app

Gebruiksvriendelijke software voor logopedisten

Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke software speciaal gemaakt voor logopedisten. We ondersteunen daarmee honderden logopedisten in Nederland en België.

We zien onze toegevoegde waarde niet alleen bij het maken van software maar we nemen onze missie breder. Het is dan ook ons doel om logopedisten zoveel mogelijk te ontzorgen op administratief gebied. Dit doen we door het maken van Logopedie apps voor je mobiele telefoon of tablet maar ook hebben we hét EPD gemaakt voor logopedisten. Eindelijk is er een EPD speciaal gemaakt voor logopedisten en niet voor andere paramedici.

Ons EPD MijnLD is niet alleen gemaakt samen met logopedisten maar wordt voortdurend door ontwikkeld met logopedisten om er een steeds beter programma van te maken.

Gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning bij administratieve taken staan bij ons bij een EPD voorop. Wij houden niet van onnodige vakjes die niks toevoegen aan het hele zorgproces of de werkwijzen van een logopedist. Wij proberen het aantal clicks dat je nodig hebt om iets voor elkaar te krijgen zo min mogelijk te houden en we hebben ook de snelste software en servers zodat het laden van een pagina erg snel gaat.

Volgens deze visie maken we ook Checklists en handboeken voor logopedisten zodat zij daar ook hun voordeel mee kunnen doen. Ook hierbij staat tijdsbesparing, prettig en overzichtelijk kunnen werken centraal.

Mocht je geïnteresseerd zijn kijk dan vooral ook op onze Logopedie software pagina of op onze algemene producten pagina waar je nog meer handige tools zult vinden.