Logopedie app voor tijdsbesparing

MijnLogopedieDossier is de beste keuze als u op zoek bent naar een logopedische applicatie. Omdat we ons specifiek richten op logopediepraktijken is het vanzelfsprekend dat we ons focussen op de logopedist. We houden rekening met de werkwijzen van logopedisten en zorgen ervoor dat de software zo snel, simpel en overzichtelijk mogelijk werkt.

Wij krijgen dan ook van onze klanten te horen dat ons programma precies is wat ze willen. Zo hebben praktijken bij vacatures vaak erbij staan dat ze in een prettig en tijdbesparend systeem kunnen werken. Welke logopedist wil dat nou niet?

Het voordeel is dan ook dat alles in de applicatie richting jouw als logopedist is opgezet. Geen overbodige vakjes die je als logopedist niet nodig hebt, binnen 1 minuut declareren naar Vecozo. Zelf je eigen tarieven invoeren wanneer je contractvrij werkt. De facturen worden voor je aangemaakt, je hoeft ze alleen nog te versturen.

Een aantal speerpunten van onze applicatie zijn:

  • Makkelijk in gebruik en afgestemd op de kwaliteitseisen
  • De software werkt op PC, Windows, Apple, iMac, Macbook of tablet
  • Het gebruik van standaard teksten zorgt voor een snelle werkwijze
  • Gespecialiseerd op de logopedische gebruiker en daar volledig op gericht
  • Automatisch maandelijkse declaraties via Vecozo

Speciaal voor de logopedist

Naast bovengenoemde punten zijn er nog vele andere voordelen aan het gebruik van MijnLogopedieDossier.

Zoals bijvoorbeeld het gemak dat je tijdens de behandeling alle benodigde informatie van de intake, anamnese, het onderzoek en de analyse in kunt vullen. Dit scheelt enorm veel tijd buiten de behandeling.

Daarnaast is er een volwaardig financieel gedeelte met verzekeraar gegevens waarbij je kunt inzien hoever de verzekeraar de ingediende rekeningen reeds heeft behandeld dan wel afgehandeld.

logopedie epd software
Auditproof met Mijn Logopedie Dossier

Nog meer voordelen...

MijnLogopedieDossier geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken door het gebruiken van standaard teksten. Nooit meer iets vergeten te noteren en altijd alles volgens de laatste richtlijnen!

Bij een goed softwarepakket hoort natuurlijk ook een goede klantenservice. Wij bieden je hulp via zowel e-mail als telefoon en als u met vragen zit, dan staan we voor u klaar. Daarnaast hebben we een kennisbank met instructievideo’s zodat u kunt kijken hoe u bijvoorbeeld een gepersonaliseerd eindverslag op kunt maken en met 1 “klik op de knop” uit het systeem kan halen. Samen met onze gebruikers streven we naar het best mogelijke resultaat.

Heb je interesse?

Met een gratis proefaccount van MijnLogopedieDossier kunt u uzelf op uw eigen tempo bekend maken met de praktijksoftware. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een demo. Dit kan bij ons op kantoor in Helmond, via je eigen computer online of bij u in uw praktijk. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.