Gratis kwaliteitsregister paramedici (KP) punten

Het gaat om 10 gratis geaccrediteerde punten per jaar per medewerker

10 gratis punten via Nivel zorgregistraties

Wij hebben de mogelijkheid om gegevens aan te leveren aan het Nivel. Als u de gratis punten wilt ontvangen moet u een overeenkomst met het Nivel aangaan. U krijgt vervolgens jaarlijk het verzoek om de gegevens aan te leveren. Zodra u dit verzoek heeft ontvangen stuurt u dat door naar ons. Wij leveren dan uw gegevens aan bij het Nivel.

Nadat we de gegevens hebben aangeleverd krijgt u vanuit het Nivel een certificaat uitgereikt waarmee u uw 10 gratis punten krijgt bij het Kwaliteitsregister Paramedici. U krijgt per aanlevering 10 kwaliteitspunten, dat zijn 10 punten per jaar. Iedere medewerkers krijgt 10 punten toegekend die werkt in dezelfde praktijk.

logopedie software epd nivel koppeling

Meer weten over de 10 gratis geaccrediteerde punten?

Lees hier onder dan snel verder

De voorwaarden voor deelname

Deelname is volledig gratis en er zijn geen ingewikkelde voorwaarden van toepassing. Je kunt de gegevens aanleveren die je standaard al vastlegt via ons EPD. De gegevens worden geanonimiseerd aangeleverd bij het Nivel via een beveiligde verbinding waardoor de privacy van uw clienten gewaarborgd is.

De bescherming van de patiëntgegevens is gewaarborgd doordat de Wet bescherming persoonsgegevens wordt gevolgd. Wel moet u uw cliënten op de hoogte brengen dat u deelneemt. Hiervoor krijgt u vanuit het Nivel informatie opgestuurd in de vorm van een poster.

Indien u niet meer mee wilt doen kunt u ten alle tijden de overeenkomst met het Nivel beëindigen.

Nivel zorgregistraties logopedie

Wil je meer weten over de voordelen van het gebruiken van MijnLogopedieDossier?

Lees hier onder dan verder

Wil jij ook veilig en effectief werken in de cloud?

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende demo. We kunnen de demo online geven, bij jou op de praktijk of bij ons op kantoor in Helmond.

Tijdens de demo zullen we het auditproof zorgpad laten zien, we laten je zien hoe je administratieve taken snel en simpel regelt en je kunt vragen stellen over bijvoorbeeld welke koppelingen met andere systemen we hebben zoals bijvoorbeeld Vecozo, Zorgmail en Nivel.

logopedie epd software

Wil je graag weten welke voordelen ons EPD nog meer biedt?