Administratie software logopedie speciaal voor logopedisten

MijnLD is de ideale EPD software speciaal gemaakt voor logopedisten door logopedisten waarin snel en overzichtelijk werken vanzelfsprekend is.

logopedist tijd besparen

Geoptimaliseerd zorgpad

Bespaar kostbare tijd met ons geoptimaliseerde zorgpad

liefde voor logopedisten

Overzichtelijk EPD

Gebruiksvriendelijke EPD, zo min mogelijk klikken

logopedie agenda

Declareren binnen 1 minuut

Simpel declareren via Vecozo in maximaal 1 minuut

Wil jij ook een eenvoudig administratie programma om mee te werken?

Het enige EPD dat voor logopedisten, door logopedisten is gemaakt

Wij vinden dat logopedisten hun eigen op maat gemaakte programma verdienen. Jij toch ook?

Heb jij ook genoeg van de software bedrijven die zeggen dat ze er voor de logopedist zijn maar zich voornamelijk richten op andere paramedische beroepen?

Wij doen het anders! Wij hebben vanaf het begin de logopedist voorop gezet en dat zie je terug in de reacties van de logopedisten die overgestapt zijn. Ieder heeft zijn eigen reden om over te stappen naar een ander EPD. Wat wij het meeste horen is toch wel:

  • Weinig klikken
  • Prettig werken door het duidelijke zorgpad
  • Het programma laad snel
  • Administratieve taken worden zoveel mogelijk ondersteund of overgenomen door MijnLD.

Wat zeggen collega logopedisten over de Mijn Logopedie Dossier software?

Beoordeling logopediepraktijk de Eilanden
Beoordeling logopedist Indra

Wil jij ook veilig en effectief werken in de cloud?

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende demo. We kunnen de demo online geven, bij jou op de praktijk of bij ons op kantoor in Helmond.

Tijdens de demo zullen we het auditproof zorgpad laten zien, we laten je zien hoe je administratieve taken snel en simpel regelt en je kunt vragen stellen over bijvoorbeeld welke koppelingen met andere systemen we hebben zoals bijvoorbeeld Vecozo, Zorgmail en Nivel.

logopedie epd software

Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

Beoordeling logopediepraktijk Nootdorp
Beoordeling logopediepraktijk het Praatlokaal

Wil jij minder tijd kwijt zijn met je administratie?

Bijna alle administratie software voor logopedisten zijn eigenlijk ontworpen voor andere paramedische beroepen zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Wij doen het anders. Onze visie is dat je als logopedist een elektronisch patiënten dossier verdient dat speciaal voor jou is gemaakt. We hebben dan ook rekening gehouden met alles waar logopedisten waarde aan hechten. We hebben gezorgd dat het programma er rustig en overzichtelijk uit ziet, we hebben er zelfs voor gezorgd dat je je eigen kleuren in kunt stellen. Hoe gaaf is dat? Natuurlijk zitten er alle onderdelen in die noodzakelijk zijn voor een logopediepraktijk.

Wij hebben rekening gehouden met verschillende praktijk typen. Er zijn namelijk kleine praktijken die minder administratie hoeven te doen dan een praktijk met meerdere werknemers.

Wist je dat al tientallen praktijken reeds zijn overgestapt naar ons programma?

Mijn naam is Roxy Jager en ik ben mede-eigenaar van MijnLogopedieDossier. De afgelopen 4 jaar hebben ik en mijn team hard gewerkt om de administratieve zaken voor logopedisten te vereenvoudigen en te versimpelen. Dit doen we met de logopedist voorop. Wij nemen jouw feedback serieus. We waarderen je input en waar mogelijk nemen we je opmerkingen over. We hebben dan ook meer dan 15 jaar online ervaring en hebben gebruiksvriendelijkheid bovenaan onze ontwikkelingen staan.

Omdat wij enkel logopedisten helpen weten we ook welke hulpmiddelen je gebruikt en daar maken we dan ook nuttige apps en handleidingen voor. Wij dragen niet alleen bij door te zeggen dat we de administratieve lasten van logopedisten willen verlichten maar we handelen er ook naar.

Roxy Jager logopedie software ontwikkelaar

Wil je graag weten welke voordelen ons EPD nog meer biedt?